Welkom bij Sportvereniging DEKO in Valthermond

Sportvereniging DEKO ('Door Eigen Kracht Omhoog') werd opgericht in 1946. In de beginjaren hield DEKO zich enkel bezig met gymnastiek. Jaren later kwam er ook een volleybalafdeling bij. Inmiddels kent de sportvereniging verschillende volleybalteams (zowel jeugd, recreatief als competitie) en verschillende soorten gymnastiek, als acrogym en turnen.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of kom eens kijken tijdens één van de lessen of wedstrijden in sporthal 't Brughuus in Valthermond.

Sport, Volleybal en Gym vereniging DEKO in Valthe, Drenthe Sport, Volleybal en Gym vereniging DEKO in Valthe, Drenthe

Sint & Piet - aktie

15 November 2016

Aan al onze leden, 

 

Wij herinneren jullie aan onze Sint & Piet - aktie  (deze is de vervanger van de mandarijnenaktie).

Wat houdt de aktie in? We verwachten dat ieder lid 1 zakje afneemt. Dit zakje is gevuld met pepernoten, chocolade, schuimpjes en speculaas. 1 zakje kost €5. 

Wij verwachten dat de uitgedeelde briefjes uiterlijk deze week terug bij de trainers. Zodat volgende week de zakjes kunnen worden uitgedeeld. 

Namens het bestuur staan we achter dit bericht, omdat deze akties nodig zijn voor het aanschaffen van materialen om de sporten uit te kunnen oefenen. 

Voorstel is 1x €5 automatisch af te schrijven op 30 november ( dit is 1 zakje) voor de leden die het briefje niet hebben in geleverd. Mocht u bezwaar hebben dan vernemen wij dat graag.

 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur en Activiteitencommissie SV D.E.K.O 


> Naar het nieuws overzicht

> Naar het nieuws archief

Agenda

Er zijn geen agendapunten gevonden.